söndag 24 april 2016

Vecka 16 och 17

Hej!

Nu är äntligen de sista nationella proven gjorda för åk 6. Mycket BRA jobbat alla elever! Nu återstår "bara" rättning och sammanställning och så snart det är klart får ni reda på resultatet. Vi planerar även att bjuda in er föräldrar till skolan en eftermiddag i maj då ni kommer få möjlighet att titta på resultatet och bläddra och kika i de olika proven. Återkommer med datum och tid.

I fredags hade vi besök av en kvinna från Skolverket i Stockholm som ville se hur vi jobbar med Yetis, vårt Storyfication-projekt. Eleverna har verkligen blivit duktiga på att berätta och förklara hur vi jobbar och vad det är som gör just det här arbetssättet så roligt! I fredags jobbade 6:orna tillsammans med Katarina med att skapa och bygga ett "Må-bra-rum" till kungen på Yetis.  Gå gärna in och titta på vårt jobb här: Yetis

Tre tisdagar nu framöver kommer vi på No-lektionerna tillsammans med vår skolsköterska Eva Wikermo-Rajala jobba med puberteten. Vi startar upp gemensamt och därefter kommer vi att dela upp oss flickor och pojkar. Detta gör vi även tillsammans med åk 5.

Nästa vecka är en helt vanlig vecka och eftersom det är udda vecka är det HK på torsdag morgon. På tisdag är det dags för den första lektionen om puberteten och på tisdag kväll kl 16-18 är det Samrådsmöte i skolans personalrum. Det är matteläxa till på tisdag och So-läxa till på torsdag. För mer info kolla i kalendern.

Ha de gott! /Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.